ZandstrandVakanties.nl

Hermanastins 19

8925 AS Leeuwarden

(058) 2127061 of (06) 13973267

  

Zoeken:
 

klik

     

 

Reviews

 

Vanaf nu 2016 starten wij met een gastenboek. 

Hier kunt u aangeven hoe u uw verblijf in ons chalet heeft ervaren. 

Wij waarderen het zeer als u uw ervaringen wilt delen.

 

Frank Buikstra (ZandstrandVakanties.nl)

 

Hendriks Arnohendriks65@hotmail.com Sep 16 2016 3:58 PM
Heb twee keer een korte vakantie genoten in het chalet van zandstrandvakanties. En zand heb ik gezien...je kan vanuit Makkum werkelijk alle kanten uit (zeilen, bootje varen, zwemmen. Zelf kwam ik om te kiten. Na een dag inspanning is het in het prachtige chalet heerlijk bijkomen. Echt een aanrader.
Michaela schubert-michaela@web.de Sep 14 2016 7:11 PM
Es war ein wunderbarer Urlaub. Wir haben uns im Chalet sehr wohl gefühlt. Es ist alles vorhanden, was man braucht. Lieben Dank An Familie Buikstra. Wir kommen bestimmt wieder
Fam. Scheers Mhoolwerf@kpnmail.nl Aug 30 2016 7:49 PM
Wat hebben wij genoten van het mooie chalet in Makkum. Mooi schoon chalet en leuke locatie. Een echte aanrader (of toch niet, straks is alles volgeboekt als we weer willen), Bedankt!
Saskia Jenezon saskia@jenezon.com Aug 18 2016 12:58 PM
Wat hebben wij genoten in Makkum met dank aan ons heerlijke verblijf in chalet “Joop” en de geweldige buren! Prachtig chalet, alles lekker nieuw, prachtige plek en wat een fantastisch uitzicht! Marijke en Frank bedankt voor alle goede zorgen!
Marijke Lichte marijkelichte@aol.com Jul 28 2016 5:22 PM
Hartelijk bedankt voor de fijne vakantie in Chalet Nils! We hebben er 14 mooie dagen doorgebracht en willen zeker een keer terugkomen. Bedankt ook voor de leuke service en vriendelijke correspondentie!
Tot ziens!
Fam. A. Lemmen ariaan68@gmail.com Jul 28 2016 11:09 AM
Fijne vakantie gehad. Het chalet was comfortabel, heerlijke bank.
Astrid Dippel assisunny@aol.com Jun 06 2016 7:33 AM
Wir hatten in dem Chalet im Watersnip-Park eine tolle Zeit! Mit unserer 8 Monate alten Tochter konnten wir das Chalet perfekt nutzen! Durch das vorhandensein von einem Reisebett und einem Hochstuhl mussten wir wenig mitnehmen! Ich fand besonders die Einrichtung des Chalets sehr schön! Zum Strand kommt man zur Fuß und mit dem Rad sehr schnell!
Wir hatten einen tollen Urlaub und freuen uns auf eine Wiederholung
Henrico Vos vosh@ziggo.nl May 10 2016 5:55 PM
Voor de tweede keer een paar fantastische dagen in Petten aan Zee verbleven. We zaten nu in het andere chalet. Ook in net zo'n leuke strandstijl ingericht als de andere chalet. Wij komen zeker nog een keer terug. Camping ook zeer geschikt voor jonge kinderen.
Marijke marijke.zondervan@upcmail.nl Apr 11 2016 8:27 AM
:) Wij hebben in Chalet Nils een topvakantie gehad
 
1-9 van de 9
 
  • © Zandstrandvakanties